miércoles, 28 de febrero de 2007

Una dona és assassinada a mans del seu ex marit

Avantítol: Els fets van ocórrer al voltant de les 20 hores en un barri de Barcelona.
Títol: UNA DONA ÉS ASSASSINADA A MANS DEL SEU EX MARIT.
Subtítol: L’ex marit patia trastorns psíquics i s'havia donat un cop al cap minuts abans de l'assassinat.
Subtítol: Les veïnes que van pressenciar els fets declaren que l'home feia cara de boig.

La passada nit, va tenir lloc a Sarrià, el 16è cas de violència i assassinat a dones per mans del seu ex marit pel que va d’any. La víctima, Roser S.T, una dona de 36 anys, va rebre 7 ganivetades arreu del cos que li van causar ferides molt profundes. Seguidament, va ser ajudada pels veïns que van presenciar l’escena i va ser traslladada a l’Hospital Clínic de Barcelona on, hores més tard de ser ingressada, va morir a causa de les greus ferides que havia rebut.

Segons testimonis presents, l’ex marit va arribar al lloc dels fets amb un tall sagnant al cap i amb cara de boig. Un cop va veure a la seva ex dona, va treure un arma blanca que duia a la butxaca de la jaqueta i la va apunyalar varis cops fins que va decaure a terra, sense que els presents poguessin fer res per evitar-ho.

L’agressor, que pateix greus trastorns psíquics, segons metges que l’han tractat, es va donar a la fuga minuts després de l’atac. Més tard, els Mossos d’Esquadra el van arrestar a casa d’un familiar i el van dur cap a comisaria on va passar a disposició judicial. L’ex marit va declarar que no s’enrecordava dels fets i que n’estava molt arrepentit.

La parella, que estava en tràmits de separació després d’once anys de matrimoni i tenien un fill de cinc anys, patien sovint greus discussions. És per això, que la dona havia denunciat l’assetjament que patia des que el seu marit havia abandonat el domicili conjugal. El fill ha passat a disposició del Departament d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya
.

No hay comentarios: